måndag 13 september 2010

medlemsmöte


I torsdags hade vi medlemsmöte och det borde vi verkligen ha oftare, så himla trevligt med möte. Dessutom åt vi kantarellmackor.
Vi tog upp lite framtida aktiviteter såsom skördemarkanden den 19 sep. Då kommer det säljas grönsaker, ägg, honung, majs, byggt och stickat, i eller om solen skiner utanför gula huset. Den 2-3 oktober är det konstrundan i Sjuhärad och då kommer Erik att ställa ut och kanske nån mer, det får vi se.
Vi pratade lite om bygghelgen som var nu i helgen och kom fram till att fönster och golv är bra att ha, så det sysslade vi med. På veckorna nu så är David från DaCapo i huset och jobbar då han gör sin praktik hos oss. Vi har även hjälp av Dennis som kommer och renoverar fönster några dagar i veckan. Detta känns helt fantstiskt eftersom arbetet med att renovera byggnaden är så enormt tidskrävande och vi måste göra andra saker än att bygga också för att vi ska orka fortsätta renovera. Jag sitter för tillfället och lurar på hur vi ska få till en handledaretjänst som skulle kunna instruera personer från arbetsförmedlingen som vill göra praktik i gula huset.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar